Menü
Kosár

Szállítás és fizetési módok

A weboldalon kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Szállítási módok:

Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

Nettó 30.000 Ft fölött Belföldön ingyenes a házhozszállítás!

  • A termékek személyes átvétele üzletünkben történhet ingyenes4400 Nyíregyháza, Kilátó út 25/E.
  • GLS házhozszállítás szállítási díj: 1kg-tól  -  40 kg-ig bruttó: 1850 Ft.
  • GLS csomagpont és automatába szállítási díj: bruttó: 1300


Fizetési módok

A kifizetés az üzletünkben személyesen alábbi módokon történhet:

- készpénzben

- átutalással

-előre utalással

-utánvéttel

-bankkártyával

A házhozszállításról

A szállítást futárszolgálat végzi.
A házhoz szállítás Magyarország területén 24-48 órán belül megtörténik.

A kiszállítás az egyeztetett munkanapon reggel 08.00 óra és 16.00 óra között történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időtartamban át tudja venni a csomagot!
Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt.

A csomag tartalmát az átvételt, és kifizetést követően ellenőrizni szíveskedjen. Amennyiben a beltartalom sérülését észleli, az átvétel után 3 napon belül kártérítési igényt nyújthat be a szállítást végző szolgáltatóhoz (a legközelebbi postahivatalban - szükséges hozzá a csomagolás is). Kérjük, ellenőrizze a csomagban található bizonylatokat is : számla, garancia levél. (Cégünk a gyári csomagolásokat felbontja a termék ellenőrzése és a garanciajegy kitöltése érdekében, majd visszazárja.)

Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy

A megrendeléseket 1 munkanapon belül emailban visszaigazoljuk.

A Hungaroprint Kft. munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el. A termékismertetőknél leírtakat oly módon terveztük, hogy semmiképpen ne adjunk félreérthető információkat.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató